هتل عباسی

اقامتی تاریخی در قدیمی ترین هتل های جهان

راهنمای مطالعه

[vc_row][vc_column][vc_column_text]همواره مکان های تارخی و قدیمی برای افراد زیادی جذاب و قابل توجه هستند. بناها و ساختمان هایی که گرد تاریخ بر رویشان نشسته ولی هنوز هم پابرجا و استوارند. یکی از مکان های قدیمی که می توانید هم از آنها به عنوان آثار باستانی دیدن کنید و هم در آنها اقامتی رویایی را تجربه کنید، قدیمی ترین هتل های جهان می باشند. هتل هایی که سالیان سال است مسافران را از گوشه و کنار دنیا در خود پناه داده اند و خاطرات زیادی را برای آنها خلق کرده اند. در این مقاله قدیمی ترین هتل های دنیا را به شما معرفی می کنیم.

هوشی ریوکان ژاپن

قدمی ترین هتل جهان متعلق به کشور ژاپن است. هتل هوشی ریوکان (Hoshi Ryokan) که امروزه از نظر قدمت مقام دوم را دارد. این هتل در سال ۷۱۸ تاسیس شده است و ۴۶ نسل آن را دست به دست حفظ کرده اند. هنوز هم این هتل قدیمی و زیبا طرفداران زیادی دارد. پذیرایی از مسافران با روش های مدرن انجام می گیرد ولی هتل همچنان سنتی و قدیمی می باشد. از امکانات هتل می توان به اینترنت، تلویزیون های هوشمند و غذاهای خوش طعم و درجه یک اشاره کرد. در هتل هوشی می توان آثار قدیمی و صنایع دستی مختلفی را مشاهده کرد که امروزه حکم عتیقه را دارند.

روتن برن آلمان

در محله قدیمی شهر فرایبورگ مهمانخانه ای وجود دارد که قدیمی ترین هتل آلمان محسوب می شود. این مهمانخانه در سال ۱۱۲۰ تاسیس شده و از همان زمان تا به حال پذیرای مهمانان زیادی می باشد. روتن برن (Roten Bären) حوادث خوب و بد زیادی را به خود دیده است. از جنگ جهانی گرفته تا انقلاب های متعدد اما همچنان سرزنده و سالم است.

امروزه این هتل در کنار بازار و کلیسای جامع و سالن کنسرت شهر قرار دارد که می تواند تجربه اقامت در یک هتل تاریخی را به شما اهدا کند. البته با تمام قدمتش مجهز به اینترنت رایگان می باشد.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8232″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

اولد بل هتل انگلستان

هتل اولد بل (Old Bell Hotel) از سال ۱۲۲۰پذیرای میهمانان و مسافران زیادی بوده است. این هتل در انگلستان واقع شده و محیط مناسبی برای اقامت راحت و سرشار از حس نوستالژیک می باشد. مبلمان های هتل بسیار قدیمی می باشند و هنوز آتش هیزمی در آن فضای هتل را گرم می کند. هشت تابوت خالی قدیمی زیر زمین هتل، تاریخ طولانی آن را بفاش می کند.

هل در شهرک مالمزبری (Malmesbury)  قرار دارد که از تاریخی ترین شهرک های انگلیس می باشد. با اقامت در این هتل شاهد اجرای کارناوال شاد خواهید بود که با اجرای جنگ بالش وبزنامه های جذاب لبخند را به لبتان می آورد.

اولد وینتر پلس آو لاکسور مصر

اولد وینتر پلس آو لاکسور  (Old Winter Palace of Luxor) در سال ۱۸۸۶ در کرانه رود نیل ساخته شد و در رد پای تاریخ در آن به خوبی دیده می شود.

این هتل به طور رسمس از  سال ۱۹۰۵ تاسیس شد و از آن زمان افراد مشهوری در آن اقامت داشته اند. معروفترین ساکن هتل نویسنده معروف آگاتا کریستی می باشد حتی در طی جنگ جهانی اول نیز پناهگاه سربازان زخمی بود. اگر از میان باغ استوایی آن در امتداد نیل قدم بزنید، راز محبوب وبدن هتل را درک خواهید کرد.

رافلز سنگاپور

در منطقه تجاری سنگاپور هتل رافلز چون نگینی عتیقه در میان ساختمان های مدرن می درخشد. این هتل در سال ۱۸۸۷ ساخته شد، و یکی از هتل های محبوب می باشد. در این هتل افراد مشهور و نویسندگان ماهر اقامت داشته اند به طوری که اتاقی را مخصوص نویسندگان قرار دادند و از ۱۹۳۰ آن را یادمان ملی محسوب کردند.[/vc_column_text][vc_single_image image=”8235″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” css_animation=”bounceIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

پاتیوس د کافایاته آرژانتین

هتل پاتیوس د کافایاته (Patios de Cafayate) در باغ انگور زیبایی در اطراف کالچاکی (Calchaqui) قواقع شده است. با این که بعد از گذشت زمان صاحبان هتل سعی کرده اند تا ظآن را به امکانات مدرن تجهیز کنند اما هنوز هم شبیه به هتلی در سال های ۱۸۹۲ می باشد و تحول زیادی نداشته است. اسب سواری در اطراف هتل و تماشای گله شتر های لاما بسیار جذاب است. همچنین عکاسی از کارگاه‌ها، ماساژ در اسپا و سرو نوشیدنی‌های گوارا اقامت در این هتل را در خاطره ها ماندگار می کند.

مهمانسرای عباسی اصفهان ایران

این هتل زیبا با شاهکاری از معماری ایرانی یکی از قدیمی ترین هتل های جهان می باشد. قدمت هتل عباسی در حدود ۳۲۰ سال است. این هتل زیبا یادگار دوران صفویه است که شهر اصفهان در آن تاریخ به نهایت شکوه و تمدن رسیده بود.

مجموعه مدرسه، بازار و کاروانسرای عباسی، در کنار خیابان چهارباغ اصفهان قرار دارد که مجموعه ای بی نظیر از بناهای تاریخی می باشد و در سال های حکومت شاه سلطان حسین آخرین پادشاه صفوی بنا نهاده شد. نقاشی های به جا مانده ازدوران صفویه و قاجاریه، قدمت و شکوه این بنا را بیان می کنند.

مهمانسرای عباسی دارای ۲۲۵ اتاق و سوئیت مجهز به سیستم های ایمنی ویژه و مطابق با اصول استانداردهای بین المللی و روز دنیا می باشند. نمای زیبای باغ و گنبد فیروزه ای مدرسه چهارباغ منظره ای چشم نواز و روح انگیز را به اتاق های مشرف به باغ می دهد. معماری سبک قاجار و صفوی به همراه تزئینات شگفت انگیز اقامتی فراموش نشدنی را به مسافران هدیه می کند. برای اقامتی دلپذیر و سریع تیک بان درخدمت شماست. با رزرو هتل آنلاین از این سایت می توانید در سراسر دنیا هتل مورد علاقه خود را رزرو کنید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

مدیریت

مدیریت

آرزوی بهترین ها برای شما
راهنمای مطالعه
ما را در فضا مجازی دنبال کنید
مدیریت
مدیریت
آرزوی بهترین ها برای شما

اشتراک گذاری

فیسبوک
تویتر
پینترست
لینکدین

جدیدترین مطالب

غذاهای خیابانی هند

معروف ترین غذاهای خیابانی هند

سمبوسه یکی از محبوب ترین غذاهای خیابانی هند به شمار می رود که از حیث خوشمزگی دست کمی از سمبوسه های اهواز و آبادان ندارند. این سمبوسه ها مانند سمبوسه های ایران، مثلثی شکل هستند اما مواد درون آنها با نسخه ایرانی آن از زمین تا آسمان تفاوت دارد…

برج شانگهای

خصوصیات برج شانگهای، دومین آسمانخراش بلند جهان

برج شانگهای (Shanghai Tower) بلندترین ساختمان کشور چین و دومین ساختمان بلند جهان محسوب می شود. این برج بعد از برج خلیفه دبی بلندترین برج جهان است که در منطقه مالی شانگهای واقع شده است.مهمترین ویژگی‌ این برج که آن را متمایز می کند…

جنگل خودکشی

جنگل خودکشی کجاست؟

اگرچه در دنیای امروز دیگر کسی در ژاپن با فرو کردن شمشیر در شکمش خود را نمی کشد، ولی بسیاری از ژاپنی ها و توریستهای خارجی جهت خود کشی به جنگل خودکشی ژاپن می آیند. در مجله تیک بان با معرفی جنگل مرموز ژاپن قصد داریم پرده از این راز هولناک برداریم…

بوستان باراجین

با بوستان باراجین آشنا شوید

بوستان باراجین بزرگ ترین پارک جنگلی کشور به حساب می آید که یکی از خوش آب و هواترین تفرجگاه این شهر به شمار می رود. به گونه ای که اکثر قزوینی ها از سالهای دور تا به کنون در ایام تعطیلات و آخر هفته ها در این مکان اتراق می کنند. البته…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *