[vc_row][vc_column][vc_column_text]ناسا و سازمانهای فضایی دنیا تلاش می کنند تا از انتقال ویروس کرونا به فضا جلوگیری کنند. آنها برنامههای جدیدی را در پیش گرفتهاند تا اطمینان حاصل کنند که ویروس “کووید-۱۹” به فضا منتقل نمی شود.
به نقل از اسپیس، ناسا در حال انجام آزمایشاتی است تا مطمئن شود فضانوردان هیچ بیماری را به فضا و ایستگاه فضایی انتقال نمی دهند. متاسفانه ویروس کووید ۱۹ و ویروس های مشابه نظیر ویروس آنفلونزا به راحتی می توانند در فضا و حتی در شرایط خلا منتشر شوند و فضانوردان را به بیماری مبتلا کنند.
یکی از روش های مقابله با گسترش “کرونا ویروس” قرنطینه است اما فضانوردان قبل از اعزام به فضا ۶ ماه در قرنطینه هستند تا از سلامت خود اطمینان کسب کنند و با سلامتی کامل به فضا بروند. در حال حاضر قرار است فضانوردان جدید نیز به مدت ۲ هفته قرنطینه شوند سپس بعد از اطمینان از سلامتی شان به فضا اعزام شوند. این اقدام که به ” تثبیت سلامتی ” معروف است برای فضانوردان بسیار مهم است چرا که زندگی در فضا سلامت سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد.
فضانوردان جدیدی که قرار است به “ایستگاه فضایی بینالمللی” اعزام شوند، شامل “کریس کاسیدی (Chris Cassidy) از ناسا،” آناتولی ایوانیشین”(Anatoly Ivanishin) و “ایوان واگنر” (Ivan Vagner) از سازمان فضایی روسیه می باشند که هنوز هیچکدام از آنها آمادگی اعزام به فضا را ندارند.
ناسا علاوه برتوجه به سلامتی فضانوردان به توصیههای “مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها (CDC) نیز توجه می کند و اقداماتی نظیر جلوگیری از تجمعات، ضدعفونی کردن سطوح، رعایت بهداشت فردی و دادن مرخصی به کارمندان بیمار را انجام می دهد. تا به حال دو کارمند ناسا به ویروس کرونا مبتلا شده اند که موجب تعطیلی برخی از مراکزناسا شده است.
اخیرا شرکتهای فضایی معروف مانند ناسا، بوئینگ، بلواوریجین، لاکهید و مارتین بسیاری از برنامه های خود را به دلیل شیوع کرونا به تعویق انداخته اند و برخی از مهندسان این شرکت ها دور کاری انجام می دهند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]