[vc_row][vc_column][vc_column_text]نتایج پژوهشهای بینالمللی درباره ماندگاری کرونا ویروس در هوا
چندی پیش در خبرها آمده بود که ویوروس کرونا از طریق هوا نیز منتقل و موجب بیماری می شود. در همین راستا رئیس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره نتایج تحقیقات بینالمللی پیرامون ماندگاری ویروس کرونا در هوا چنین گفت: پژوهشگران دانشگاههای “پرینستون”، “یو-سی-ال-ای” و موسسه ملی بهداشت آمریکا (NIH)پژوهشی را در همین زمینه انجام داده اند که در ۱۷ مارس ۲۰۲۰ در نشریه علمی معتبر N.E.J.M مجله پزشکی “نیو انگلند” به چاپ رسید. طبق این پژوهش ها، مدت پایداری ویروس کرونای زنده در هوا تا ۳ ساعت است.
دکتر مصطفی معین درباره ماندگاری ویروس کرونا در هوا گفت: هنوز درباره اپیدمیولوژی پاندمی کرونا۱۹COVID اختلاف نظرهای زیادی وجود دارد و مطالعات زیادی در کشورهای مختلف آغاز شده است. اخیرا پژوهشگران دانشگاه پرینستون، یو سی ال ای و موسسه ملی بهداشت آمریکا به نتایج جدیدی در باره ماندگاری ویروس کرونا در هوا دست پیدا کرده اند .
طبق این پژوهش، مدت پایداری ویروس کرونای زنده در هوا تا ۳ ساعت، روی سطوح کاغذی تا ۲۴ ساعت، روی سطح مسی تا ۴ ساعت و روی سطوح پلاستیکی و استیل تا ۷۲ ساعت خواهد بود.
رییس شورای عالی نظام پزشکی در ادامه با بیان این که بیش از آنکه فضای باز و یا بسته در مدت زنده ماندن ویروس کرونا و سرایت و انتقال آن از اشخاص ناقل ویروس یا بیمار به دیگران تاثیرگذار باشد، نزدیک بودن افراد به یکدیگر و عدم حفظ فاصلهها تاثیرگذار است. همچنین استفاده از ماسک توسط افراد سالم اختلاف نظر وجود دارد ولی در تماس با بیماران و یا خود افرادی که حالت سرماخوردگی دارند(برای عدم سرایت به دیگران)، زدن ماسک الزامی است.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]