[vc_row][vc_column][vc_column_text]آیا بهبود یافتگان بیماری کرونا در برابر آن مصونیت دارند؟
بیش از ۱۳۳ هزار از مبتلایان به کروناویروس در جهان بهبود پیدا کرده اند. بسیاری از متخصصان معتقدند که فرد بهبودیافته از بیماری کرونا نسبت به بیماری مصونیت پیدا می کند. اما برخی دیگر از پزشکان از مصونیت این افراد مطمئن نیستند.
به گزارش تیک بان، اغلب ویروسشناسان اعتقاد دارند که فرد بهبود یافته در برابر ویروس کرونا مصون است اما مساله این است که مدت زمان مصونیت مشخص نیست. “ملانی برینکمن” از انستیتو “هلمهولتس” آلمان معتقد است که امکان مصون شدن افراد در برابر بیماری کووید ۱۹ پس از ابتلا به ویروس کرونا و بهبودی “بسیار محتمل” است. اما از زمان آشنایی با ویروس جدید زمان زیادی نمی گذرد بنابراین هنوز نمیدانیم که این مصونیت تا چه مدت دوام دارد.
آزمایشهای اولیه فعال شدن پادتنها را بعد از ابتلا به ویروس کرونا ثابت میکنند. آزمایشات روی گونه ای از میمونها مصونیت آنها را بعد از بهبودی نشان می دهد هرچند در معرض تماس میزان زیادی از ویروس کرونا بوده اند.
محققان علوم پزشکی برای یافتن پاسخ قطعی این مسأله در حال تحقیقات بیشتر هستند. آنان بر روی فعالیت آنتی بادی ها تمرکز کرده اند تا زودتر به پاسخ قطعی برسند.
“فلورین کلاین” همراه با تیمی از متخصصان در کلینیک دانشگاه شهر “کلن” آلمان مورد پادتنها و سیستم دفاعی بدن تحقیق میکنند. این تیم مشغول تحقیق درباره چگونگی پاسخ سیستم دفاعی بدن و شکلگیری پادتنها هنگام ابتلای شخص به ویروس جدید می باشد. هنوز با قطعیت نمی توان در این باره اظهار نظر کرد و آزمایشات در مرحله اولیه و ابتدایی هستند.
مصونیت بهبودیافتگان مبتلا به ویروس کرونا را کارشناسان کشورهای دیگر، از جمله چین و آمریکا نیز تایید کردهاند اما تقریبا همه آنها بر این نکته تاکید دارند که دوران این مصونیت هنوز مشخص نیست.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]