دانشمندان ایرانی داروی گیاهی کرونا را کشف کردند

دانشمندان ایرانی داروی گیاهی کرونا را کشف کردند

راهنمای مطالعه

[vc_section][vc_row][vc_column][vc_column_text]

دانشمندان ایرانی داروی گیاهی کرونا را کشف کردند!

در روزهایی که بیماری کرونا جان بیماران زیادی را به خطر انداخته است و همه پزشکان در تلاش هستند تا به نحوی به حفظ بیماران کمک کنند عده ای دیگر از متخصصان و پزشکان در صدد ساخت داروهایی برای مقابله با ویروس کووید ۱۹  می باشند. این دارو ها بعد از موفقیت در آزمون های بالینی و با نأیید سازمان غذا و دارو به تولید انبوده خواهد رسید.

عضو کمیته علمی کووید-۱۹ اعلام نمود که ۲ شرکت ایرانی تولید ۲ داروی گیاهی درمان کرونا را  در دستور کار خود قرار داده اند و دو شرکت دیگر در زمینه تولید دو داروی دیگر در حال فعالیت هستند. دکتر مصطفی قانعی ضمن اعلام این نکته گفت:

این داروها برای افراد دارای علائم کرونا مورد استفاده قرار می‌گیرد تا دستگاه تنفسی را از هر گونه ویروس پاک کند. قرار شده است  این داروها پس از موفقیت در آزمون‌‌های بالینی و با تأییدیه سازمان غذا و دارو به تولید انبوه برسد. این داروها هم اکنون تأییدیه کمیته اخلاق وزارت بهداشت را دریافت کرده‌اند.  آزمایش های بالینی روی بیماران از پنجشنبه پانزدهم اسفند آغاز شده است و تا دو هفته دیگر ادامه دارد.

در فضای مجازی شایعاتی مبنی بر تجویز نوعی داروی بیماری کرونا شنیده می شود. این دارو همان تنظیم‌کننده سیستم ایمنی بدن به نام “اکتمرا” می باشد که در یکی از بیمارستان های اصفهان بر روی یکی از بیمان کرونایی جواب داده و تا سبب بهبودی نسبی علائم بیمار گردیده است. این مورد اولین کیس ترایال داروی بیوسیمیلار ایرانی توسیلیزومب می باشد که علائم بیماری ۴۸ ساعت پس از تجویز فروکش کرده است اما هنوز برای  ارزیابی این دارو بسیار زود است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توضیح بیشتر با بیان این‌که این دارو ظرف ۲۴ ساعت پس از تزریق پاسخ نسبی نشان داده و علائم او شامل اکسیژناسیون بیمار و نمای گرافی ریه بهتر می باشد اما همچنان بیمار اینتوبه است.

او همچنین گفت: طی روزهای آینده نیز این ترایال در مورد بیماران دیگری تحت نظر پزشک استفاده می شود و در صورت موفقیت وارد فهرست داروی کشور خواهد شد. در چین نیز گزارش هایی در مورد سودمندی دارو در برخی از بیمارن دارای علائم شدید داده شده است.

دکتر جهان‌پور افزود: البته تولید انبوه این دارو با توجه به بومی‌ شدن فناوری طی حدود سه هفته می‌تواند وارد بازار کشور شود.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین بیان کرد: همزمان سودمندی احتمالی دو داروی بیوسیمیلار دیگر در درمان بیماری کرونا نیز مطرح است. این داروها شامل اینترفرون آلفا و اینترفرون بتا است که در فهرست دارویی کشور می باشند.  این داروها تولید داخل هستند اما داروی توسیلیزومب هنوز در فهرست رسمی داروی کشور نیست و نیاز به بررسی های بیشتری دارد که در حال تحقیق و مطالعات بیشتری هستیم.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

مدیریت

مدیریت

آرزوی بهترین ها برای شما
راهنمای مطالعه
ما را در فضا مجازی دنبال کنید
مدیریت

مدیریت

آرزوی بهترین ها برای شما

اشتراک گذاری

فیسبوک
تویتر
پینترست
لینکدین

جدیدترین مطالب

مقاصد سفرهای یک روزه نوروزی

ایام نوروز بهترین زمان برای سفرها ی داخلی محسوب می شود. زیرا در این ایام آب وهوا در اکثر نقاط ایران معتدل و مطبوع است و زیبایی های طبیعت دو چندان می شود. اما با توجه به ازدحام مسافران در تعطیلات نوروز…

آداب و رسوم نوروزی کردستان

اگرچه همه ما ایرانیان بنا بر رسوم کهن خود در لحظه تحویل سال کنار سفره هفت‌سین می‌نشینیم، اما کردهای عزیز کشورمان در این ‌خصوص آداب منحصربه‌فردی دارند. آنها پس از تحویل سال دست رسم دارند که دست…

هتل آتلانتیس دبی، آرمان شهری زیر دریا!

در این اقامتگاه رویایی که بر اساس افسانه آتلانتیس (آرمان شهر زیر دریا) ساخته شده، امکانات رفاهی و تفریحی بی شماری به مسافران ارائه می شود. علاوه بر آن معماری این هتل نیز به قدری زیبا و خیره کننده است که…

عجیب ترین درختان ایران را می شناسید؟

ایران سرزمین پهناوریست که شگفتی های بسیاری را در قلب خود جای داده است. شگفتی هایی که بسیاری از آنها را باید خودتان کشف کنید و تجربه ایران گردی متفاوتی را برای خود رقم بزنید. یکی از این شگفتی ها…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *